top of page
engin-akyurt-Hlkuojv_P6I-2.jpg

Tietoisuuustaidot:
silta yhteyteen ja tasapainoon

Tietoisuustaidot: Welcome
Tietoisuustaidot: Text

Taito pysähtyä, havaita ja tehdä viisaita valintoja

Tietoisuustaitojen harjoittelulla on tärkeä rooli  monimutkaistuvassa maailmassa. Tarvitsemme sisäisiä taitoja, jotta osaamme auttaa itseämme pysähtymään, reflektoimaan, havainnoimaan, palautumaan, keskittymään ja tekemään viisaita valintoja. 
 

Organisaatioissa ymmärretään nykyään yhä paremmin sisäisten taitojen merkitys hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen vahvistajina. Tietoisuustaitojen kenttä on laaja: yksinkertaisimmillaan kyse on lyhyistä läsnäoloharjoituksista ja toisaalta pitemmissä prosesseissa päästään syvemmälle omien ajatusmallien kehittämiseen ja vaikkapa oman luovuuden vahvistamiseen.
 

Kun opimme läsnäoloa, myötätuntoa, tarkkaavaisuutta ja itsetuntemusta, edistämme samalla arvostavaa vuorovaikutusta toisiin ihmisiin.

 

Tietoisuustaidot ovat silta ymmärrykseen ja yhteyteen. Ne auttavat tunnistamaan omia tunteita, ajattelutapoja ja toimintamalleja. Voimme löytää keinoja siihen, kuinka säilyttää avoin, utelias, opiskelijan mieli koko elämän ajan. Voimme oppia myötätuntoista suhdetta itseen ja toisiin.
 

SeeMagic_pallo.png

Pyydä oma koulutus

Mirkka_N2_edited.jpg

Olen koulutettu Mindfulness työssä -ohjaaja ja opiskellut sisäisen kasvun teemoja jo yli 20 vuotta. Pidän tietoisuustaitoihin liittyviä koulutuksia organisaatioissa. 

Voit tilata ryhmällesi tai organisaatiollesi työpajan, luennon tai koulutuksen. Suunnittelen kokonaisuuden aina toiveiden ja kohderyhmän mukaan.

 

Pidän koulutuksia mm. näistä teemoista:

  • Tietoisuustaidot työelämässä: neljä askelta

  • Mindfulnessin perusajatuksia

Pysähdy hetkeksi.
Hengitä.
Muista kuka olet.

IMG_20190825_m_edited.jpg
Kokemuksia osallistujilta

*****

"Mirkan ihmistä ymmärtävä ote asioihin ja ihmisiin loi ilmapiirin, jossa kaikki saivat olla mitä olivat. Ei vähääkään mitään pinnistämistä vaan vain pulppuamista, yhteyttä omaan loputtomaan luovuuden lähteeseen ja tiedostamattomaan. Lyhyessä ajassa saimme esiin tosi paljon oleellista itsestämme!"

*****

 

"Koska olet selkeästi pohtinut asioita paljon, ilmaisusi oli äärimmäisen selkeää ja miellyttävää kuultavaa. Luomasi rakenne oli yksinkertaisuudessaan toimiva ja selkeytti harjoitteiden vastaanottamista. Tuli tunne, että tiedän, missä mennään. Koin valmennuksen tunnelman todella turvallisena ja levollisena. Se palveli hyvin kokonaisuutta ja avautumista.”

 

*****

"Mindfulness-kurssi oli erittäin positiivinen kokemus. Käyn läpi säännöllisesti saamaani materiaalia ja hyödynnän sitä niin arjessa kuin työssä ja kaikissa ihmisten kohtaamisissa. Sait minut innostumaan aiheesta todella!"

*****

"Kiitos mindfulness-kurssista, sain siitä paljon pohtimisen aihetta ja intoa muuttaa omia vanhoja ajatusmalleja. Tunnit oli hyvin rakennettu, oli tietoa ja rauhoittavia harjoituksia, keskustelun kautta oli kiva kuulla toistenkin ajatuksia. Itselleni etenkin harjoitukset toimivat hyvänä herättäjänä, kun ymmärsin, miten paljon omia kaavoja voi muuttaa. Olet aito ja selkeä ohjaaja, oli helppo olla mukana. Nyt vaan opit käyttöön, itsestähän se on kiinni."

*****

”Tällaiset pysähtymishetket tulevat tarpeeseen, vaikka kiire yleensä onkin. Itse sain tietoisuustaitojen tuokiosta uutta virtaa ja myös uusia ’ajatuksen siemeniä’. Jäin miettimään läsnäolon merkitystä. Eniten yllätti se, miten iso muutos omassa olossa tapahtui lyhyessä ajassa.”

 *****

”En tiennyt tietoisuustaidoista entuudestaan mitään, joten oli kiinnostava päästä tutustumaan aiheeseen. Sessiosta tuli rauhoittunut olo. Mirkan rauhallinen olemus ja ääni sopivat hyvin tilanteeseen.”

*****

"Oli todella hienotunnelmainen sessio, rauhallisesti etenevä mutta koko ajan uutta esiin soljuttava. Hyvin toimivia harjoituksia, joissa jokainen sai katsoa sisimpäänsä ja nostaa sieltä esiin mitä sitten tulikin."

bottom of page