top of page
guille-pozzi-UHSRXbOovNM-unsplash_p.jpg

Hei, olen täällä!

Infoa: Welcome
Infoa: Services

Selkeyttäjä, sanoittaja, sparraaja

Olen Mirkka-Maaria Niskanen, viestinnän osaaja ja tietoisuustaitojen ohjaaja. Olen ytimen kirkastaja ja kokenut kirjoittaja. 

Koen tehtäväkseni tunnistaa ja tuoda näkyviin sen, mikä on arvokasta ja ihmeellistä meissä ihmisissä ja siinä mitä teemme.


Avainsanojani ovat tietoisuus, ilo, sisäinen viisaus ja rohkeus.

Mirkka_3m_edited.jpg
DSC_4953 copy.jpg


Persoonana olen laajakatseinen pohdiskelija, empaatikko ja elämän ihmettelijä.  Yritykseni ohella vietän aikaa kahden tyttäreni kanssa ja kävelen usein lähiluonnossa. Nautin taiteesta, ystävistä, metsästä, merestä, naurusta ja seikkailuista. 

Olen tehnyt pitkään viestintää ja sisältöprojekteja yritysmaailmassa: toimivan kommunikaation ja ilmaisun eri mahdollisuudet kiinnostavat minua. Kirjoittamisen lisäksi olen innostunut tietoisuustaitojen ja luovuuden teemoista: näistä aiheista olen pitänyt lukuisia työpajoja ja verkkokursseja. 

DSC_5014p_edited.jpg

Mirkka lyhyesti

  • Kirjoittaja, viestintäosaaja, copywriter

  • Filosofian maisteri (HY)

  • Certified Business Coach® (BCI)

  • Mindfulness työssä -ohjaaja (Mindfulness työssä Akatemia)

  • Life coach (MB)

  • Kokenut viestinnän ja sisältösuunnittelun osaaja
     

Yrittäjänä olen ollut sivu- ja päätoimisesti jo pitkään, kirjoittaen, valmentaen ja koulutuksia ohjaten. Aiemmin toimin nimellä Miridium Tmi, nykyinen yritykseni See magic oy aloitti vuonna 2021. Työelämässä yritysmaailmassa olen toiminut mm. copywriterinä, viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä. 
 

 

bottom of page