top of page
guille-pozzi-UHSRXbOovNM-unsplash_p.jpg

Hei, olen täällä!

Infoa: Welcome

Selkeyttäjä, sanoittaja, sparraaja

Olen Mirkka-Maaria Niskanen, business coach, viestinnän osaaja ja tietoisuustaitojen ohjaaja. Olen ytimen kirkastaja ja kokenut kirjoittaja. Toimin selkeyttäjänä, sanoittajana ja sparraajana.

Intohimoni on olla edistämässä tietoisuutta, arvostavaa yhteyttä ja sydämen viisautta työelämässä. Koen tehtäväkseni tunnistaa ja tuoda näkyviin sen, mikä on arvokasta ja ihmeellistä meissä ihmisissä ja siinä mitä teemme.


Avainsanojani ovat tietoisuus, ilo, sisäinen viisaus ja rohkeus.

Mirkka_3m_edited.jpg
DSC_4953 copy.jpg


Persoonana olen laajakatseinen pohdiskelija, empaatikko ja elämän ihmettelijä.  Yritykseni ohella vietän aikaa kahden tyttäreni kanssa ja kävelen usein lähiluonnossa. Nautin taiteesta, ystävistä, metsästä, merestä, naurusta ja seikkailuista. 

Coachaamisen, selkeyttämisen ja kirjoittamisen lisäksi olen loputtoman innostunut tietoisuustaitojen ja luovuuden teemoista. Olen pitänyt näistä aiheista lukuisia työpajoja ja verkkokursseja. 

IMG_20190825_m.jpg

Olen tehnyt pitkään viestintää ja sisältöprojekteja yritysmaailmassa: toimivan kommunikaation ja ilmaisun eri mahdollisuudet kiinnostavat minua. Yhtä lailla olen innostunut sisäisestä kommunikoinnista eli ihmisen yhteydestä itseensä. Tätä autan rakentamaan coachingin ja tietoisuustaitojen keinoin.

 

Suhde itseen heijastuu suoraan siihen, kuinka suhtaudumme toisiin ihmisiin ja koko todellisuuteen. Kun yhteys itseen vahvistuu, syntyy selkeyttä, luottamusta ja avarampia näkymiä. Avautuu tilaa myötätuntoiselle olemiselle ja sen toteuttamiselle, mikä todella kutsuu.

Infoa: Services
DSC_5014p_edited.jpg

Mirkka lyhyesti

  • Coach, kirjoittaja, viestintäosaaja, mindfulness coach

  • Filosofian maisteri (HY)

  • Certified Business Coach® (BCI)

  • Mindfulness työssä -ohjaaja (Mindfulness työssä Akatemia)

  • Life coach (MB)

  • Kokenut viestinnän ja sisältösuunnittelun osaaja
     

Yrittäjänä olen ollut sivu- ja päätoimisesti jo pitkään, kirjoittaen, valmentaen ja koulutuksia ohjaten. Aiemmin toimin nimellä Miridium, nykyinen yritykseni See magic oy aloitti vuonna 2021. Työelämässä olen toiminut mm. copywriterinä, viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä. Välissä olen viettänyt joitakin vuosia myös kotiäidin vaativassa pestissä. 
Ollaan kuulolla!

bright-daylight-environment-240040.jpg

Sanottua

Yksi tärkeimpiä kokemuksia coachingissa oli Mirkan kyky heijastaa minulle omaa viisauttani ja sisäistä kauneuttani. Toisin sanoen hän kykeni muistuttamaan minua omasta eheydestäni.

Vaikutat ihanalta ihmiseltä, jolle oli helppo puhua. Haastoit minua sopivassa määrin pohtimaan omaa suhtautumistani asioihin sekä itseeni.

Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen häntä lämpimästi business coachina!

Olet aito ja selkeä mindfulness-ohjaaja, oli helppo olla mukana. Sait minut innostumaan aiheesta todella!

Olet ohjannut pohdintaani ja tapaamisemme ovat käynnistäneet niin pieniä kuin suuriakin muutoksia.

Mirkka oli minulle korvaamaton keskustelukumppani, kun mietin vahvuuksiani ja työn kehittämistä.

Mirkka on rauhallinen, analysoiva ja luottamusta herättävä. Hän heittää haastavia ja syväluotaavia kysymyksiä.

Kiitos kurssista, sain siitä paljon pohtimisen aihetta ja intoa muuttaa omia vanhoja ajatusmalleja. Tunnit oli hyvin rakennettu, oli tietoa ja rauhoittavia harjoituksia.

bottom of page