guille-pozzi-UHSRXbOovNM-unsplash_p.jpg

Hei, olen täällä!

 

Selkeyttäjä, sanoittaja, sparraaja

Inhimilliseen kasvuun ja uuden toteuttamiseen tarvitaan aina yhteyttä. Yhteyttä omiin ajatuksiin, tunteisiin, toiveisiin, kipukohtiin, vahvuuksiin ja potentiaaleihin. Yhteyttä omaan sisäiseen viisauteen ja myötätuntoon. Yhteyttä toisiin ihmisiin ja maailmaan.

 

Kun yhteys itseen vahvistuu, syntyy selkeyttä, luottamusta ja avarampia näkymiä. Avautuu tilaa myötätuntoiselle olemiselle ja sen toteuttamiselle, mikä todella kutsuu.

 

Tehtyäni pitkään viestintää ja sisältöprojekteja yritysmaailmassa, kiinnostuin yhä enemmän myös sisäisestä kommunikoinnista eli ihmisen yhteydestä itseensä. Suhde itseen heijastuu suoraan siihen, kuinka suhtaudumme toisiin ihmisiin ja koko todellisuuteen. 
 

Mirkka_3m_edited.jpg
SAM_0562p.jpg

Olen Mirkka Niskanen, business coach, viestinnän osaaja ja tietoisuustaitojen ohjaaja. Olen ytimen kirkastaja ja kokenut kirjoittaja. Toimin selkeyttäjänä, sanoittajana ja sparraajana.

Intohimoni on olla edistämässä tietoisuutta, arvostavaa yhteyttä ja sydämen viisautta työelämässä. Koen tehtäväkseni tunnistaa ja tuoda näkyviin sen, mikä on arvokasta ja ihmeellistä meissä ihmisissä ja toiminnassamme.


Avainsanojani ovat tietoisuus, ilo, sisäinen viisaus ja rohkeus.

IMG_20190825_m.jpg

Persoonana olen laajakatseinen pohdiskelija, empaatikko ja elämän ihmettelijä.  Yritykseni ohella vietän aikaa kahden tyttäreni kanssa ja kävelen usein lähiluonnossa. Nautin taiteesta, ystävistä, metsästä, merestä, naurusta ja seikkailuista. 

Coachaamisen, selkeyttämisen ja kirjoittamisen lisäksi olen loputtoman innostunut luovuuden teemasta. Olen pitänyt lukuisia luovan ajattelun työpajoja ja verkkokursseja. 

Ole ihmeessä yhteydessä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani!

 
DSC_5014p_edited.jpg

Mirkka lyhyesti

  • Business coach, kirjoittaja

  • Filosofian maisteri (HY, taiteentutkimus)

  • Certified Business Coach® (BCI)

  • Mindfulness työssä -ohjaaja (Mindfulness työssä Akatemia)

  • Life coach (MB)

  • Kokenut viestinnän ja sisältösuunnittelun osaaja
     

Yrittäjänä olen ollut sivu- ja päätoimisesti yhteensä miltei 20 v, kirjoittaen, valmentaen ja koulutuksia ohjaten. Aiemmin toimin nimellä Miridium, nykyinen yritykseni See magic oy aloitti vuonna 2021. Työelämässä olen toiminut mm. copywriterinä, viestintäkonsulttina ja projektipäällikkönä. Välissä olen viettänyt joitakin vuosia myös kotiäidin vaativassa pestissä. 
Ollaan kuulolla!

bright-daylight-environment-240040.jpg

Sanottua

 

Yksi tärkeimpiä kokemuksia coachingissa oli Mirkan kyky heijastaa minulle omaa viisauttani ja sisäistä kauneuttani. Toisin sanoen hän kykeni muistuttamaan minua omasta eheydestäni.

Vaikutat ihanalta ihmiseltä, jolle oli helppo puhua. Haastoit minua sopivassa määrin pohtimaan omaa suhtautumistani asioihin sekä itseeni.

Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen häntä lämpimästi business coachina!

Olet aito ja selkeä mindfulness-ohjaaja, oli helppo olla mukana. Sait minut innostumaan aiheesta todella!

Olet ohjannut pohdintaani ja tapaamisemme ovat käynnistäneet niin pieniä kuin suuriakin muutoksia.

Mirkka oli minulle korvaamaton keskustelukumppani, kun mietin vahvuuksiani ja työn kehittämistä.

Mirkka on rauhallinen, analysoiva ja luottamusta herättävä. Hän heittää haastavia ja syväluotaavia kysymyksiä.

Kiitos kurssista, sain siitä paljon pohtimisen aihetta ja intoa muuttaa omia vanhoja ajatusmalleja. Tunnit oli hyvin rakennettu, oli tietoa ja rauhoittavia harjoituksia.