IMG_9867 (2) 2.jpg
See magic: palvelut
 
Shadow on Concrete Wall

Arvokkaan näkemisen taito

Yrittäjä, työelämän monitaituri, johtotähtien etsijä: tervetuloa pysähtymään mielen taukopaikalle! Katsotaan yhdessä, missä olet ja mihin olet matkalla. Mitä aarteita sinulla on. Mikä kutsuu eteenpäin?

Coachingin ja tietoisuustaitojen avulla näkymä kirkastuu ja vahvuudet pääsevät esiin. Saat rauhassa havainnoida ja jäsentää, mitkä on sinulle totta, mikä on arvokasta. Mikä ei enää toimi. Näet itsesi ja kykysi uusin silmin. Näet myös sisimpääsi. Voit tehdä valintoja. Voit ottaa itsesi vastaan. Voit tulla esiin.

Coaching yksilöille

Coaching on tarkoitettu yrittäjille, monitaitureille ja uuden suunnan etsijöille, jotka haluavat löytää fokusta ja merkityksellisyyttä omaan työhön tai liiketoimintaan. Lähtökohtana on yhteys omaan viisauteen ja uusien kokemusten luominen itseä arvostavalta pohjalta.

 

Valmennuksessa saat peilausta, näkökulmia ja tarvittaessa haastamista. Löydät rohkeutta toimia siten, että olet linjassa oman totuutesi ja arvojesi kanssa.

bark-branches-environment-1632790.jpg
Coaching organisaatioille

Coaching organisaatioille on työelämän kehittämiseen suunniteltu prosessi, jossa keskitytään erityisesti coachattavan voimavarojen, vahvuuksien ja visioiden kirkastamiseen. Prosessi edistää oivalluksia, tasapainon luomista sekä proaktiivista asennetta omassa työssä. Se toimii itseluottamuksen vahvistajana ja ajattelutaidon kehittäjänä.

Mirkka-4b_edited.jpg
Tietoisuustaitojen koulutukset

Tietoisuustaitojen harjoittelulla on yhä tärkeämpi rooli  monimutkaistuvassa maailmassa. Tarvitsemme sisäisiä taitoja, jotta osaamme auttaa itseämme pysähtymään, reflektoimaan, havainnoimaan, palautumaan, keskittymään ja tekemään viisaita valintoja. 

 

Pyydä tietoisuustaitojen koulutustuokio organisaatiollesi, työyhteisöllesi tai ryhmällesi!  Mielentaitojen avulla löydämme lisää läsnäoloa, hyväksyvää suhtautumista, tarkkaavaisuutta, itsetuntemusta ja arvostavaa vuorovaikutusta.

guille-pozzi-UHSRXbOovNM-unsplash_p.jpg
Mikä sinussa haluaa tulla esiin?

Hei! Coachina tavoitteeni on auttaa sinua arvostamaan itseäsi, luottamaan omaan viisauteesi sekä kokemaan enemmän iloa ja merkityksellisyyttä. Coaching-tapaamisista ammennat rohkeutta, luottamusta ja määrätietoisuutta visioittesi toteuttamiseen. Näet itsesi uusin silmin.
 

Sertifioituna business coachina toimin kanssakulkijana, selkeyttäjänä ja sparraajana. Olen sydämellä mukana polullasi. Yhdessä sovimme coaching-prosessin tavoitteet ja käytännön etenemisen.

 

Asiakkaitteni palautteen mukaan olen läsnäoleva, empaattinen ja tarkkanäköinen coach. Osaan tiivistää olennaisen ja näen vanhojen tarinoiden läpi. Autan fokusoitumaan siihen, mikä tuo voimaa ja vie eteenpäin. 

Ota yhteyttä, niin jutellaan enemmän!

 

Sydämellisin terveisin,

Mirkka

Mirkka_beige.jpg
 

Asiakkaiden kokemuksia

Yksi tärkeimpiä kokemuksia coachingissa oli Mirkan kyky heijastaa minulle omaa viisauttani ja sisäistä kauneuttani. Toisin sanoen hän kykeni muistuttamaan minua omasta eheydestäni.  Tämän prosessin kautta coachaus vahvisti itseluottamustani.

Coachingissa päädyin pohtimaan koko elämänasennettani laajemmin, prosessi loi puitteet elämänvalintojen uudelleen arvioinnille. Coachina Mirkka oli muistuttamassa minua oivalluksistani, ikään kuin palauttamassa kerta toisensa jälkeen oleellisen äärelle.

 

Outi

 

*****

 

Coachingin myötä sain purettua työnhakuun ja ammatilliseen kehitykseen liittyviä huoliani, sain asioihin erilaista näkökulmaa. Lisäksi opin paremmin itse hahmottamaan nykyistä tilannettani ja vahvuuksiani. Ajatukset työnhausta konkretisoituivat ja nyt minun on ollut helppo toimia.
Vaikutat ihanalta ihmiseltä, jolle oli helppo puhua. Haastoit minua sopivassa määrin pohtimaan omaa suhtautumistani asioihin sekä itseeni. Osasit ottaa hyvin vastaan huoleni ja rohkaisit minua etenemään työnhaun saralla.

 

Miisa

 

*****

 

Coaching-työskentely Mirkan kanssa tuntui heti alusta lähtien luontevalta. Tapaamisissa vallitsi turvallinen ja kannustava ilmapiiri. Tuntuu, että pääsimme vain kolmessa tapaamisessa pureutumaan hyvinkin syvälle aiheisiin, joita olin aiemmin tuloksettomasti pyöritellyt mielessäni jo kuukausia.

Sain konkreettisia vinkkejä urani edistämiseen sekä myös eväitä itseluottamuspulan kohentamiseen. Keskustelut olivat antoisia ja rohkaisevia, niistä jäi joka kerralla mukava olo. Koin, että Mirkka onnistui erinomaisesti pääsemään kiinni haasteisiini ja tarjoamaan näinkin lyhyessä ajassa sekä konkreettisia etenemisratkaisuja että luottamusta ja selkeyttä tulevaisuuteen. Coaching oli kaikin puolin positiivinen kokemus, ja tämän perusteella uskon hakeutuvani valmennettavaksi myös tulevaisuudessa.

Ilkka A. Miettinen, proviisori, farmasian tohtorikoulutettava

*****

Coaching-matkani Mirkka-Maarian kanssa on kestänyt jo kolmatta vuotta ja se on rakentunut täysin omien toiveideni ja tavoitteideni mukaisesti. Joskus tavoitteet ovat olleet selkeitä ja toisinaan hämäriä, mutta silloin Mirkka on auttanut niiden selkiyttämisessä. Mirkka on ohjannut pohdintaani ja tapaamisemme ovat käynnistäneet niin pieniä kuin suuriakin muutoksia. Coaching on auttanut minua kehittymään ihmisenä, yrittäjänä, johtajana ja kollegana. Olen saanut työkaluja pohdintojeni tueksi sekä myös konkreettisia tehtäviä, jotka ovat auttaneet minua tarttumaan vaikeisiinkin asioihin.

Nora Hentunen, Founder & CEO, Norra Communications Oy

*****

Niinä kuukausina, kun olin Mirkkan valmennettavana, tilanteet vaihtelivat työssäni äärilaidasta toiseen. Mirkka oli minulle korvaamaton keskustelukumppani, kun mietin vahvuuksiani ja työn kehittämistä. Terävillä havainnoillaan ja hyvillä kysymyksillään hän piti minut oikealla tiellä ja vahvisti uskoani omiin mahdollisuuksiini haasteellisella alalla. Mirkka on coachina taitava, varmaotteinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen häntä lämpimästi business coachina!

Kajsa Nyman, konseptisuunnittelija & copywriter, Lause Helsinki

*****


Sain coachingista apuvälineitä oman ajattelun selkeyttämiseen ja omien vahvuuksien hahmottamiseen. Coaching sai minut vihdoin raivaamaan aikaa määriteltyjen asioiden aktiiviseen pohtimiseen. Tästä oli apua myös uuden työpaikan saannissa. Mirkka on rauhallinen, analysoiva ja luottamusta herättävä. Hän heittää haastavia ja syväluotaavia kysymyksiä, joihin vastaaminen vaati myös lupauksia itselleni. Pidin tavasta, jolla hän pisti minut pohtimaan kannustavalla tavalla omia vahvuuksiani. Henkilökemia pelasi ja Mirkkan kanssa oli helppo keskustella luottamuksellisesti asioista.

Mia

*****

Sait ajatuksistani hyvin kiinni ja kuuntelit aidosti ja olit läsnä. Vaikka taustamme olivat erilaiset, niin kuitenkin koin, että ymmärsit näkökulmani hyvin ja osasit tarvittaessa kyseenalaistaa uskomuksiani. Et antanut minulle valmiita malleja vaan teit kertomastani hyviä yhteenvetoja ja niiden kautta ohjasit ajatteluprosessiani. Osoitit arvostusta minua kohtaan siitä mitä ajattelen, miten ajattelen ja mitä haluan olla tulevaisuudessa. Isoin onnistuminen oli mielestäni oman suunnan selkiytyminen ja että hahmotin nykyisistä tehtävistä niitä tärkeitä ja mielekkäitä juttuja.

Riikka

*****

Coachaus oli tarpeen sitkeän uraan liittyvän kriisitilan avaamisessa. En olisi varmastikaan viitsinyt tai ehtinyt muuten miettiä millainen oikeastaan olen, kun on ollut täysi vauhti päällä töissä. Ei tietysti ole ollut tarvetta pysähtyä. Keskustelu ja itsensä löytäminen on tärkeää. Enemmän kuin koskaan, kun ihmiset ovat sekaisin tässä rakennemuutoksen ja muiden haasteiden sekamelskassa. 

Tero

*****

Coachattavana oleminen oli aluksi hieman jännittävää, mutta sen yli pääsi heti ensimmäisen tapaamisen alkupuolella ja asioista oli helppo jutella. Kun asiat sanoi ääneen, ne tuntuivat paljon konkreettisemmilta. Ymmärsin mitä asioita on työstettävä eteenpäin ja mitä käytännön muutoksia pystyn tekemään elämässäni. Coachauksen innoittamana sain selvitettyä erään työhön liittyvän konfliktin, mikä vaikutti suuresti elämäni laatuun. Itsevarmuuteni työssä alkoi kohota seurausten kautta. Kokonaisuutena kokemus oli todella hyvä!

Mirva

*****

Sain coachaukselta paljon ja olen jäänyt miettimään oman asenteen kehittämistä.
Minulle jäi valmennuksesta tavattoman positiiviset muistot. Olet herkkä kuuntelemaan ja tekemään huomioita. Annat tilaa omille ajatuksille. Tämä on mielestäni hieno ominaisuus sinussa, koska usein ihmiset sortuvat tekemään nopeita vääriäkin johtopäätöksiä ja sitten viemään keskusteluita niiden pohjalta eteenpäin. Suurin anti minulle oli saamani toisen peilaus omasta itsestä ja ajatuksista.

Kristiina

*****