top of page
bark-branches-environment-1632790.jpg

Viesti & sparraus

Sparraus & viesti: Welcome
Millainen viesti toimii?

Mitä tarvitaan siihen, että viesti toimii ja jopa kolahtaa?
Ainakin sitä, että sisältö vaikuttaa vastaanottajaan: se koetaan merkitykselliseksi, se tuntuu. Itselleni tärkeitä tekijöitä viestien, tekstien ja ylipäänsä sisältöjen toimivuudessa ovat nämä:
 

  • Selkeys: kokonaisuus on hyvin jäsennelty ja helposti luettava

  • Kirkas ydin: tärkein teema ja sitä tukevat näkökulmat on saatu esiin

  • Merkityksellisyys: viesti antaa tietoa ja parhaimmillaan myös koskettaa

 

Olen ilolla mukana erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin projekteissa. Suunnittelen ja toteutan konsepteja, tekstejä ja sisältöjä. Toimin tarvittaessa sparraajana, konsulttina ja projektipäällikkönä. Asiakkaitani ovat organisaatiot ja viestintätoimistot.

Ota yhteyttä, autan mielelläni!

SeeMagic_pallo.png
Sparraus & viesti: Text

Arvokkaan näkemisen taito

DSC_4880p.jpg

Kaikessa tekemisessäni tärkeää on syvä ymmärtäminen, kuuntelu, jäsentäminen ja selkeyttäminen. Jonkin arvokkaan näkeminen, sanoittaminen ja esiin tuominen.

 

Kirjoittajana suunnittelen ja toteutan tekstejä + sisältöjä organisaatioille.

Vuosien varrella olen tehnyt mm. satoja haastatteluita, artikkeleita ja case-tarinoita.

Yritysmaailmassa toimin vuosia viestintäkonsulttina, copywriterinä ja projektipäällikkönä. Monenlaiset viestinnän ja markkinoinnin projektit ovat siis tulleet tutuiksi. Sekä työntekijänä että yrittäjäpolullani kirjoittaminen on kulkenut mukana alusta lähtien, eli jo pari vuosikymmentä.

 

​Vahvuuteni on kokonaisuuden hahmottaminen ja ytimen kirkastaminen  –  sekä ihmisissä että viesteissä. Oivallan keskeiset näkökulmat nopeasti. I also work in English.

Ota yhteyttä ja katsotaan, miten voin auttaa!
Mirkka 
mirkka.niskanen@seemagic.fi

Suosituksia

"Mirkka is a good-hearted person who really has a knack for written expression. I have been positively surprised with her professionalism and productivity, as she worked 3 times faster than I originally expected. She really cares for the quality of her work and is ready to step up and challenge your original ideas when there is a need. Highly recommend her for upgrading your company copywrite!"

Lauri Paloheimo, Head Coach at Pandatron
 

*****

“Mirkka on tarkkanäköinen ja lahjakas viestinnän ammattilainen. Olen saanut nauttia yhteistyöstä Mirkan kanssa erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän projekteissa, joita hän on luotsannut lempeästi ja määrätietoisesti kaikki tavoitteet ylittäen. Mirkan erityisenä vahvuutena on laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen ja nopea omaksumiskyky yhdistettynä ripeään toimeenpanevaan asenteeseen.
 

Mirkka on luottotekijä, jos etsit vahvaa tekstintuottajaa ja viestinnän konsulttia, joka osaa ja uskaltaa myös haastaa oivalluttavilla kysymyksillään. Persoonana Mirkka on yhdistelmä sydämellisyyttä ja vahvaa viisautta, ja hänen kanssaan on ollut kaikin puolin sujuvaa ja helppoa tehdä yhteistyötä.”


Hanna-Kaisa Lindfors, toimitusjohtaja

*****

Mirkalla on erityinen tarkkanäköisyyden taito nähdä olennaiseen ja avata toiselle tarvittavaa tietoisuuden tilaa. Näin tämän käytännössä, kun teimme monta vuotta yhteistyötä coaching-alan yrityksen kehittämisessä. Tämä tapahtuu läsnäolevasti tilanteen selkeyttämisen ja vahvuuksien kirkastamisen kautta. Nämä taidot ovat tärkeitä monimutkaistuvassa maailmassa.

 

Kun siis haluat pysähtyä kohtaamaan yhteyttä itseesi ja maailmaan (myös tiimisi tai yhteisösi kautta) empaattisen coachin ja tietoisuustaitojen osaajan kanssa, voin lämpimästi suositella yhteistyötä Mirkan kanssa!

Juha Kangas
 

bottom of page