beautiful-blur-bright-326055.jpg
 

Coaching: 
Selkeyttä ja luottamusta omaan polkuun

Mikä sinua todella kutsuu? Miten toimit linjassa sisimpäsi kanssa? 

Mitä haluat ilmentää työssäsi ja elämässäsi?

 

Autan johtotähtien etsijöitä, yrittäjiä ja työelämän monitaitureita selkeyttämään visionsa, näkemään lahjansa ja löytämään fokusta omaan tekemiseen. Lähtökohtana on arvostava yhteys itseen ja sisäisten tarinoiden muuttaminen.  

Coaching on tarkoitettu sinulle, jos haluat tulla tietoiseksi vahvuuksistasi ja toteuttaa itseäsi merkityksellisemmin. Haluat oppia aidosti arvostamaan itseäsi ja luottamaan sisäiseen opastukseesi. Jokin olennainen sinussa haluaa päästä esiin!

SeeMagic_pallo.png
Luodaan
uusia tarinoita

Jumittamisen kokemuksen taustalla on yleensä se, että toistelemme yhä uudestaan rajoittavia uskomuksia, jotka sitten pyörittävät koko showta. Usein myös näemme itsemme kovin kapeasti, jolloin todelliset potentiaalit piiloutuvat.

 

Coachina autan sinua tunnistamaan ja muuttamaan rajoittavia uskomuksia. Alat nähdä itsesi uusin silmin, laajemmin ja syvemmin. Mahdollisuudet tulevat näkyviin. Sinussa on kaikki vastaukset.


Olet lämpöisesti tervetullut coachaukseen!
Varaa maksuton selkeyttävä keskustelu, jossa voimme jutella aiheesta lisää.

Kenelle?
DSC_5014p_edited.jpg
 • Yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville, jotka haluavat kirkastaa ydinajatuksiaan, vahvistaa itseluottamustaan ja saada tukea visioidensa toteuttamiseen.
   

 • Työelämän monitaitureille, jotka kaipaavat fokusta, selkeyttä ja luottamusta omaan polkuun.
   

 • Uutta suuntaa tai johtotähtiään etsiville elämän ihmettelijöille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä sisäiseen tietoonsa.

Coaching valaisee tietä ja kannustaa eteenpäin

Coachingissa saat henkilökohtaisen tuen ja matkakumppanin omaan kasvuusi. Autan sinua tulemaan tietoiseksi ajattelu- ja toimintamalleistasi. Löydät uusia, voimauttavia toimintamalleja.

 

Coaching on selkeyttävä, ajattelua avartava ja kasvua tukeva prosessi, jonka myötä suunta kirkastuu ja omat vahvuudet pääsevät esiin. Prosessin avulla näet tarkemmin sen, mikä todella kutsuu. 

 

Valmennuksessa tulet syvästi kuulluksi. Saat peilausta, kiteytystä, kannustusta ja tarvittaessa haastamista. Löydät rohkeutta tehdä valintoja, jotka tukevat omaa totuuttasi ja arvoasi.

bright-daylight-environment-240040.jpg

Tätä coaching tarjoaa: 

 • Tunnistat ja muutat rajoittavat tarinasi
   

 • Näet vahvuutesi, arvosi ja voimavarasi
   

 • Kirkastat työsi tai liiketoimintasi ydin
   

 • Vahvistat yhteyttä omaan viisauteesi
   

 • Katsot itseäsi arvostavasti ja luottavaisesti
   

 • Saat selkeyttä suuntaan ja visioihin
   

 • Löydät rohkeutta visioiden toteuttamiseen
   

veeterzy-sMQiL_2v4vs-unsplash.jpg