veeterzy-sMQiL_2v4vs-unsplash.jpg
 

Coaching organisaatioille:
Voimavarat, vahvuudet, visiot 

Jokainen yritys ja organisaatio tarvitsee ihmisiä, jotka tuntevat itsensä ja vahvuutensa. Heitä, jotka haluavat kasvaa ihmisenä ja ammattilaisena. Ihmisiä, jotka voivat hyvin. 

Business coaching -prosessi on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat tukea  ihmistensä kehittymistä ja hyvinvointia coachingin keinoin. Prosessissa keskitytään coachattavan voimavarojen, vahvuuksien ja visioiden kirkastamiseen.

Lämpöisesti tervetuloa coachaukseen!
Sovitaan yhteinen tapaaminen, jossa voimme tutustua ja keskustella lisää.

SeeMagic_pallo.png
Oivalluksia osaamisesta ja tasapainon merkityksestä

Business coaching on henkilökohtaiseen kehittymiseen tähtäävä prosessi, jota käytetään yhä laajemmin työelämässä itsetuntemuksen, tavoitteiden saavuttamisen ja hyvinvoinnin tukena.

 

Valmentava keskustelu ja harjoitukset edistävät oivalluksia, tasapainon luomista sekä proaktiivista asennetta omassa työssä. Prosessi toimii tseluottamuksen vahvistajana ja ajattelutaidon kehittäjänä.

 

Prosessin aikana coachattava löytää päättäväisyyttä, arvostavaa asennetta ja selkeyttä toimintaansa. Vahvuudet ja voimavarat tulevat näkyviksi. Askeleet kohti tavoitteita löytävät muotonsa.
 

DSC_5014p_edited.jpg
Kenelle?


 

 • Organisaatioille, jotka haluavat edistää työntekijöiden ja esihenkilöiden kehittymistä ja hyvinvointia.
   

 • Ammattilaisille, asiantuntijoille ja johtajille, jotka kaipaavat reflektointia, oivalluksia, itsetuntemusta ja ajattelun laajentamista.

Tuodaan arvokas esiin

Coaching-prosessissa keskitytään erityisesti coachattavan voimavarojen, vahvuuksien ja visioiden kirkastamiseen. 

Coachingissa saat henkilökohtaisen tuen ja ajattelukumppanin kasvuusi ihmisenä ja ammattilaisena. Coach auttaa sinua tulemaan tietoiseksi ajattelu- ja toimintamalleistasi. Löydät uusia, voimauttavia toimintamalleja.

 

Prosessin aikana näet itsesi ja osaamisesi uusin silmin, laajemmin ja syvemmin. Tunnistat paremmin sen, mikä on arvokasta ja merkityksellistä. Mitkä ovat piileviä lahjojasi? Mikä saa sinut olemaan voimassasi?

 

Coaching perustuu kunnioittavaan ja luottamukselliseen kohtaamiseen.  Saat peilausta, kannustusta ja tarvittaessa haastamista. Löydät rohkeutta tehdä valintoja, jotka tukevat hyvinvointiasi.

  

Mirkka-4b.jpg

Coaching yrityksille ja organisaatioille

 • Tunnista vahvuutesi ja avarra käsitystä osaamisestasi
   

 • Löydä keinoja palautumiseen ja itsesi tukemiseen
   

 • Opi voimauttavia ajattelu- ja toimintamalleja
   

 • Löydä selkeyttä ja tasapainoa kokonaisuuteen
   

 • Askeleet tavoitteiden ja visioiden toteuttamiseen
   

 • Tunnista, mikä on itsellesi tärkeää ja merkityksellistä 

 • Vahvista luottamusta ja arvostusta itseäsi kohtaan
   

 • Kesto: noin 2-3 kk / viisi tapaamiskertaa online / live
   

veeterzy-sMQiL_2v4vs-unsplash.jpg